Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: ۵ میلیون دانش‌آموز در کشور از اردوهای مجازی راهیان نور امسال بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; علیرضا کاظمی امروز در آیین افتتاحیه اردوهای راهیان نور مجازی استان زنجان، با تبریک دهه فجر انقلاب اسلامی، اظهارداشت: شکل‌گیری انقلاب با دستان خالی مردم و به امامت امام خمینی (ره) انجام شد که باید دستاوردهای آن به نسل‌های آینده جامعه منتقل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با بیان اینکه مردم ایران با وجود سختی‌ها، مشکلات و دسیسه‌های دشمنان مثل کوه ایستاده‌اند، افزود: از عزتمندی نظام اسلامی احساس غرور و سربلندی می‌کنیم.   این مسئول برضرورت تفکر در خصوص چگونگی ادامه راه پرصلابت جمهوری اسلامی در دهه فجر انقلاب اسلامی و یوم‌الله ۲۲ بهمن تاکید کرد و گفت: باید همگان به وظیفه خود در این زمینه عمل کنند.   معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه سه عامل ایجاد کننده انقلاب اسلامی از جمله ایمان مردم، وحدت کلمه و رهبری بی‌‌نظیر باید برای ادامه مسیر انقلاب مورد توجه باشد، بیان داشت:  دشمن بر روی این سه عامل سرمایه‌گذاری سنگینی انجام داده و تلاش دارد قلب ها و مغزها را از مسیر انقلاب منحرف کند.   کاظمی یادآور شد: دشمنان نظام اسلامی برای سست کردن پایه‌های دینی و ایمانی مردم ایران برنامه‌ریزی کرده و از امکانات سخت و نرم افزاری استفاده می‌کنند تا به سبک زندگی مردم شبیخون بزنند.   وی ایجاد شکاف تفرقه و اختلاف را از دیگر توطئه‌های دشمنان عنوان کرد و افزود: هر کسی در هر لباسی آتش به خرمن انقلاب بزند شک نکنید در زمین دشمن بازی می‌کند.   این مسئول بیان داشت: در جنگ هم وحدت و انسجام نیروهای نظامی و ولایت به عنوان ستون و عمود انقلاب موجب پیروزی شد که اگر ولایت نبود هیچکدام از اینها شکل نمی‌گرفت.   معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اردوهای راهیان نور گنجینه پرافتخار و نورانی هشت سال دفاع مقدس است که باید این فرهنگ به نسل‌های جدید و آینده جامعه منتقل شود.   کاظمی افزود: اگر تاریخ جنگ و دلاورمردی‌های رزمندگان و ایثارگری‌های خانواده‌های شهدا نبود امروز خبری از جمهوری اسلامی نبود، جنگ دانشگاه انسان‌سازی بود که آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین دستگاه فرهنگی جامعه وظیفه انتقال این فرهنگ به نسل جدید را بر عهده دارد.   وی اردوهای راهیان نور را بزرگترین و ارزشمندترین موقعیت تربیتی برای دانش‌‌آموزان عنوان کرد و افزود: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دشمن در فرا مرزها در سوریه، عراق، لبنان و یمن به زمین زده است.   این مسئول با اشاره به موفقیت‌‌های کسب شده در خصوص اردوهای راهیان نور، گفت: بیان مقام معظم رهبری هم که فرمودند:" جوانان امروز به مراتب آماده‌تر از نسل دهه ۶۰ برای دفاع از نظام اسلامی هستند" این موضوع را تایید می‌کند.   معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به کنترل خوب ایران در خصوص بحران جهانی کرونا، ادامه داد: نظام اسلامی در مدیریت این بحران، کنترل و پیشگیری درمان و تولید واکسن پرافتخار ظاهر شده است.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اردوهای راهیان نور وزیر آموزش و پرورش معاون پرورشی نظام اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۵۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره تیرباران اولین وزیر زن در ایران

ساعت یک و سی دقیقه‌ی بامداد پنج‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۵۹ اسفند فرخ‌رو پارسا (۱۳۰۱-۱۳۵۹) وزیر آموزش و پرورش کابینه‌ی هویدا توسط دادگاه انقلاب مفسد فی‌الارض تشخیص داده و در زندان اوین تیرباران شد. روابط‌عمومی دادستان کل انقلاب اسلامی ایران در بامداد همان روز اعلام کرد که اسفند فرخ‌رو پارسا وزیر اسبق آموزش و پرورش ساعت یک و نیم بامداد امروز تیرباران شدند.

متن اطلاعیه‌ی روابط‌عمومی دادستانی کل انقلاب که در اختیار روزنامه‌ی کیهان (۱۸ اردیبهشت ۵۹) قرار گرفت در مورد تیرباران پارسا به این شرح بود:

«اسفند فرخ‌رو پارسا: وی طبق رای شعبه‌ی اول دادگاه انقلاب اسلامی که در وقت فوق‌العاده تشکیل شد به جرم حیف و میل و غارت بیت‌المال و اشاعه‌ی فساد و فحشا در فرهنگ مملکت با به کار گماردن افراد هرزه در سمت‌های مهم وزارتی و ترتیب دادن اردوگاه‌های اختلاطی و زیر پا گذاشتن اخلاق اسلامی از ائمه‌ی کفر و ضلال و از مصادیق روشن مفسدین فی‌الارض تشخیص داده و مطابق نص صریح قرآن وی را محکوم به اعدام و استرداد کلیه‌ی اموال منقول و غیرمنقول محکوم شد.»

نحوه‌ی دستگیری

فرخ‌رو پارسا در شامگاه شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۵۸ یعنی درست یک سال پس از انقلاب وقتی در منزل دختر و دامادش به سرمی‌برد توسط پاسداران انقلاب دستگیر شد. روزنامه‌ی اطلاعات فردای آن روز در این باره نوشت: «وی که اسفند خانم نام دارد، دیشب زمانی که به اتفاق شوهرش سرلشکر بازنشسته شیرین‌سخن در منزل دامادش واقع در فرمانیه بودند دستگیر گردید. فرخ‌رو پارسا پس از دستگیری به کمیته‌ی مرکزی انتقال یافت.»

سخن‌گوی کمیته‌ی مرکزی نیز در مورد دستگیری او گفت: «به ما اطلاع داده شده بود که وزیر آموزش و پرورش کابینه‌ی هویدای معدوم در تهران دیده شده است. ما بلافاصله در این زمینه تحقیق کردیم و سرانجام پاسداران آگاه شدند که وی به اتفاق شوهرش سرلشکر شیرین‌سخن در منزل دامادشان به سر می‌برد. پاسداران با آگاهی از این موضوع با حکم دادستانی به منزل داماد اسفند خانم مراجعه کردند. هنگام مراجعه پاسداران فرخ‌رو پارسا مقاومت می‌کند، ولی پاسداران سرانجام او را به اتفاق شوهرش به کمیته‌ی مرکزی انتقال دادند.» (اطلاعات ۱۸ بهمن ۵۸)

آخرین دفاع

در نیمه‌ی اردیبهشت ۱۳۵۹ پارسا در آخرین دفاع خود پس از ۹ جلسه محاکمه که در شعبه‌ی اول دادگاه انقلاب برگزار می‌شد از امام خمینی تقاضای عفو کرد. او گفت:

«از فرصتی که به من برای آخرین دفاع از خودم داده شده است متشکرم. در طول خدمت چندین‌ساله‌ام در سمت وزیر آموزش و پرورش همواره سعی می‌کردم که بهترین معلمان را به خدمت آموزش و پرورش درآورم. من سعی کردم کتاب انقلاب سفید شاه مخلوع را که به صورت [ناخوانا]درآمده بود از برنامه‌ی درسی دانش‌آموزان حذف نمایم. تمام سعی من در طول خدمتم این بود که برنامه‌های آموزشی و پرورشی دانش‌آموزان را بهبود بخشم و کوشش می‌کردم دانش‌آموزان به موازات فراگرفتن دروس خود با حرفه و صنعت و فنون نیز آشنا شوند... سخنان من در جمع مدیران مدارس مذهبی که یکی از شاکیان من در دادگاه آن را عنوان کرد به این صورت بود که من در آن جلسه درباره‌ی حجاب زنان گفتم که حجاب نباید مانع فعالیت‌های اجتماعی زنان گردد. در آن زمان دختران مدارس مذهبی در فعالیت‌های ورزشی اصلا شرکت نمی‌کردند. من در تمام بخش‌نامه‌های خود زنان معلم را به پوشیدن لباس‌های سنگین و با حجاب دعوت می‌کردم. در مورد شکایت مدیر مدرسه‌ی نرسی از من باید بگویم پرونده‌ی این مدرسه و علت بستن آن را باید دادگاه دقیقا مورد مطالعه قرار دهد. من در این دادگاه بیش از هر چیز اعتقاد به حقیقت دارم. اکنون من به عفو امام چشم دوخته‌ام و امید دارم دادگاه عدل اسلامی و با این‌که وزرایی را که جزو مهره‌های حساس مملکتی و هم‌چنین از مهره‌های حساس حزب رستاخیز بودند بخشیده است مرا نیز شامل عفو امام بنماید.» (کیهان: ۱۵ اردیبهشت ۵۹)

دیگر خبرها

  • آموزش راویان دفاع مقدس در استان مرکزی
  • راه اندازی معاونت پرورشی در مدارس غیرانتفاعی مرکزی
  • اعزام ۶۰۰ نفر به اردوهای راهیان نور غرب کشور
  • امروز با درایت رهبر،آموزش و پرورش به مساله اول کشور تبدیل شده است
  • امتحانات نهایی را تبدیل به بت نکنیم / روش‌های مناسب مطالعه صحیح
  • ۲۵۰۰ دانش‌آموز نیازمند از کمک‌ هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند
  • مدارس در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرند
  • گلستان پایلوت بسیاری از طرح های آموزش و پرورش است
  • درباره تیرباران اولین وزیر زن در ایران
  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد